Machine Retrofit Programma

Nieuwsoverzicht Back to news

We bundelen de krachten met VLAIO, Pilz en Reditech en leren je in 3 workshops alles over het retrofitten van je bestaande machines. Wil jij erbij zijn? Schrijf je nu in. 

In een reeks van 3 workshops laat VLAIO Limburgse bedrijven gratis kennis maken met de mogelijkheden van retrofit. Daarvoor schakelen ze de experten van het FOURWard consortium in. Dat consortium wil elk maakbedrijf ondersteunen om de cruciale stappen voorwaarts te zetten, onafhankelijk van waar het staat in zijn evolutie binnen industrie 4.0. VAIO Pilz, IMA en Reditech bundelen hun expertise, om jouw bestaande machines te transformeren naar state of the art productie middelen.

De kracht van sterke partners

  • Pilz – safety expertise: als de globale safety expert begeleidt Pilz je in het veilig en conform maken van jouw installaties, machines en processen.
  • Reditech  – totale automatiseringsoplossingen: naast top expertise in E&I en automatisering, biedt Reditech specialisatie in digitalisering zoals MES implementatie, kwaliteitsregistratie, performance monitoring, productie intelligentie, IOT,…

Traject Machine Retrofitting ism VLAIO en EFRO

Kom alles te weten over machine retrofitting en krijg inzicht in de haalbaarheid van je eigen project! In een intensieve reeks van 3 halfdaagse workshops ga je samen met andere (niet concurrerende) maakbedrijven aan de slag om te kijken welke retrofit projecten mogelijk zijn binnen je eigen maakbedrijf. Deze workshops worden georganiseerd door VLAIO in het kader van het EFRO/SALK project Innovatie-Maat.

Meer info & inschrijven

Schrijf je hier in. De volgende sessies vinden plaats op 23 oktober en 28 november.