Voorwaarts met Fourward, Pils en POM

Nieuwsoverzicht Back to news

Drie keer fijn nieuws om mee te delen! Een samenwerking met Pilz en Reditech, big data met Partners in Life Sciences, en een nieuw initiatief dat de Limburgse maakindustrie beter gaat maken.

Voorwaarts met Fourward

Wij willen elk maakbedrijf ondersteunen in zijn traject naar 4.0. Daarom bundelen wij als machinebouwer de krachten met veiligheidsspecialist Pilz en digitalisatie-expert Reditech. En dat doen we onder de naam Fourward. Drie gebundelde expertises om uw verouderde machines om te vormen tot een state of the art productieorgaan. Op de beurs Euro Maintenance stelden we onze samenwerking voor het eerst voor.

Meer weten over Machine retrofits? Neem contact op met sales@ima-nv.be

Voorwaarts met Pils

Als IMA zijn wij officieel lid van de Partners in Life Sciences (PILS), een netwerkorganisatie voor bedrijven actief in de farma-industrie. Het eerste event – rond big data– dat we mochten meemaken, smaakte alvast naar meer!

Voorwaarts met de Limburgse maakindustrie

De maakeconomie in Limburg een versnelling hoger laten schakelen. Dat is het opzet van Platform Maak Limburg, een initiatief van De Provinciale Ontwikkelmaatschappij Limburg (POM). De bedoeling is om jobs te verduurzamen, nieuwe bedrijven aan te trekken of op te starten, en de maakeconomie te versnellen. Een initiatief waar wij met veel plezier ons steentje aan bijdragen.