Over IMA

Gaat uw onderneming voor een sterk verhaal? IMA maakt dit graag waar! Met behulp van kwalitatieve onderdelen en hoogstaande technische diensten streven we iedere dag opnieuw naar het ontwikkelen van innoverende machines. Welke meerwaarde wilt u bieden aan uw klanten? Vertel het ons, wij stellen onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring graag ter beschikking.

Totaaloplossing

Steeds schaarser wordende natuurlijke energiebronnen, ambitieuze maatschappelijke doelstellingen en strengere milieueisen zorgen ervoor dat bedrijven niet kunnen concurreren aan de hand van lage prijzen en producten van slechte kwaliteit. Lokale bedrijven kunnen zich alleen staande houden op de wereldmarkt door zich te richten op innovatie, productiviteit, efficiënt gebruik van energiebronnen en het creëren van een hoge toegevoegde waarde. Daarom blijven aandacht voor innovatie en technologische voorsprong de belangrijkste pijlers van het concurrentievermogen van onze Europese industrie.

Bij IMA zijn we ons zeer bewust van deze problematiek. Sterker nog, we willen vanuit onze voorliefde voor techniek onze kennis en ervaring ter beschikking stellen van u. Daarom bieden we een sterk technologisch platform aan om al deze uitdagingen aan te gaan. Het leveren van de totale automatiseringsoplossing, dat is waar we voor gaan!

U het product,
Wij de machine

Met behulp van kwalitatieve onderdelen en hoogstaande technische diensten streven we naar de ontwikkeling van innoverende machines die steevast zorgen voor de meerwaarde van uw bedrijf. Hiervoor vertrouwen we op onze 2 business-units: Prototyping & Automation.

Naast onze kennis en ervaring in industriële technieken bieden we u toegang tot ons netwerk van betrouwbare partners. Zo staan we verenigd achter één doel: u helpen om de resultaten te bereiken die het meest belangrijk voor u zijn.

passie voor technologie?

Ontdek onze openstaande vacatures

Vragen over machinebouw?

Aarzel niet ons te contacteren!

Céline helpt u graag verder!

T 050 385 666
E sales@ima-nv.be
Stel je vraag