Machinebouw

Sleutel-op-de-deur automatiseringsprojecten

Totaalproject

IMA zorgt ervoor dat een project perfect gebruiksklaar wordt opgeleverd, waarbij we de realisatie van de werken volledig op ons nemen. Hierdoor kan u rekenen op tal van voordelen: u hebt slechts 1 aanspreekpunt (uw persoonlijk toegewezen projectleider), u moet niet zelf op zoek gaan naar verschillende fabrikanten en bijgevolg ook niet apart met hen communiceren.

Verder kent u zowel de totaalprijs als de uitvoeringsdatum reeds op voorhand. Bovendien zorgen we voor risicobeperking door gebruik te maken van ons netwerk van gekende partners en leveranciers. Klaar voor een productie in stroomversnelling?

De realisatie van een totaaloplossing

Klaar voor een totaaloplossing op uw maat? Machinebouw is de krachtige som van de competenties van onze 2 afdelingen:
Prototyping, Automation.

Hierdoor zijn we in staat volledige productielijnen te bouwen. Deze grotere installaties kunnen bestaan uit prototype machines, niet-IMA-machines of reeds bestaande installaties.

vragen over
Machinebouw?

Céline helpt u graag verder!
T 050 385 666
E sales@ima-nv.be

Stel je vraag

Betrouwbare partner


Kiezen voor IMA? Dat is kiezen voor een betrouwbare partner met meer dan 33 jaar ervaring op de teller. Wij zijn pro-actief en gaan resoluut voor een effectieve en efficiënte productie voor iedere klant. Zo kan u genieten van zowel een budgettair als concurrentieel voordeel.