Tooling

Fabricage van fijn- mechanische onderdelen

Hypermill

Onze CNC machines worden aangestuurd vanuit Hypermill®, waarmee we zowel eenvoudige als zeer complexe 3D geometrieën kunnen programmeren.

Door het gebruik van deze software kunnen we eindeloos veel mogelijkheden creëren: van 2½D tot en met 5-assig simultaan draaien en frezen.

Het vervaardigen van mechanische componenten

Op zoek naar het juiste onderdeel? Tooling draait rond het ontwikkelen van specifieke onderdelen, afgestemd op uw machine. Deze mechanische componenten worden zorgvuldig gecreëerd dankzij ons geavanceerd CNC-machinepark. Hierdoor zijn we in staat de meest diverse metalen en materialen te bewerken en verwerken, alsook conventioneel boor-, draai- en freeswerk te verrichten.

Daarnaast bieden we een oplossing voor andere bewerkingen als slijpen, draadvonken en oppervlaktebehandelingen. Eens de onderdelen zijn geproduceerd worden ze onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en meetrapportage, zo kan u zeker zijn van een machine die een leven lang meegaat.

Joris IMA

vragen over
Tooling?

Joris helpt u graag verder
T 011 52 02 17
E sales@ima-nv.be

Stel je vraag

Betrouwbare partner

Kiezen voor IMA? Dat is kiezen voor een betrouwbare partner met meer dan 29 jaar ervaring op de teller. Wij zijn proactief en gaan resoluut voor een effectieve en efficiënte productie voor iedere klant. Zo kan u genieten van zowel een budgettair als concurrentieel voordeel.

Gerealiseerde Cases

MEER CASES